Omdat wij altijd iets moois willen maken!

Projecten

@YourPlace te Amersfoort

Aannemer: Dura Vermeer Bouw Hengelo
Status: In uitvoering

Vathorst aan het water
Geheel in traditie van Vathorst wordt De Bron een karakteristieke wijk met een eigen identiteit. Het onbetwiste centrum van De Bron is het Waterhart met aan de rand een scholenkluster en op loopafstand van de woningen.

De Bron wordt omringd door een rand met diverse woningen, de ‘Omlijsting’ genoemd. Hier komen de woningen van @YourPlace met hun tuinen direct aan de gracht die om het hele deelplan van De Bron heen komt te liggen. Geniet van wonen in @YourPlace, geniet van verkoeling zoeken aan het water in de zomer.

Iedere dag een gevoel van luxe
In de winter misschien schaatsen op het ijs. Elk seizoen een ander aanzicht. Lekker met de voeten in het water, spelevaren of met een goed boek ontspannen of genieten van het uitzicht over het water. Bouw een heerlijk terras aan de waterkant en geniet met vrienden van de barbecue. Kortom, iedere dag een gevoel van luxe in een thuis om trots op te zijn.

Door de prima ligging van de woningen zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. De grote steden als Amsterdam en Utrecht zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer prima bereikbaar, zeker door het station Vathorst om de hoek.

Wie slim is koopt nieuw!
Bespaar op uw hoge energierekening door een nieuwbouwwoning te kopen. We letten erop als we een nieuwe wasmachine kopen, of een nieuwe auto: hoeveel energie wordt er verbruikt? ook bij wonen wordt de energierekening steeds belangrijker. De afgelopen jaren
zijn de prijzen voor elektriciteit en gas fors gestegen en het einde is nog niet in zicht.

Wie slim is koopt daarom een nieuwbouwwoning. Bij het ontwikkelen van @YourPlace is veel aandacht besteed aan het milieu en energiebesparende maatregelen. Zo zijn de woningen zeer goed geïsoleerd en voorzien van energiebesparende maatregelen. Het resultaat, een comfortabel huis waarin u minder geld kwijt bent aan de energielasten met een A++ energie label.

Projecten

70 Woningen te Arnhem

Bestaande uit een vijftal woningtypen, waarvan 48 koopwoningen en 22 huurwoningen.

Contact


Heeft u inmiddels een goed gevoel bij ons gekregen?
Neem dan gerust contact met ons op.


Adres De Kampen 4
    8325 DE Vollenhove
     
Telefoon       0527-242250
Fax 0527-243161
     
Mail info@boxuminstallatiegroep.nl