Omdat wij altijd iets moois willen maken!

Over ons

Betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Boxum Installatiegroep denkt graag met u mee en zal te allen tijde een eerlijk advies uitbrengen. Bovendien hebben wij vakmensen in dienst die beschikken over de juiste certificaten en altijd nieuwsgierig zijn naar mooie en vernieuwende oplossingen. Zoals u merkt, wij staan nooit stil én graag voor u klaar!

Historie

 
Per 16 januari 2009 zijn wij (Jan en Dick Boxum) de trotse eigenaren van Boxum Installatiegroep. Onze ervaring in de elektronica reikt echter verder. Al in het begin van onze tienerjaren maakten wij kennis met alle facetten van de elektrotechniek. Sinds die tijd zijn wij niet meer weg te denken uit deze branche.

Aan de Monninkenweg 52 te Sint Jansklooster is het allemaal begonnen. Op deze locatie werd in 1991 het Installatiebedrijf Evert Boxum opgestart.
In 2005 traden wij toe tot de vennootschap. Vier jaar later hebben wij de werkzaamheden voortgezet onder de naam Boxum Installatiegroep. Bovendien opereren wij nu vanuit een nieuw pand (De Kampen 4 te Vollenhove). Eén ding verandert echter nooit, wij blijven er altijd naar streven om iets ‘moois’ te maken.

Met vriendelijke groet,
Jan & Dick Boxum

Projecten

27 Woningen + 24 appartementen te Assen

27 Woningen + 24 appartementen te Assen

Contact


Heeft u inmiddels een goed gevoel bij ons gekregen?
Neem dan gerust contact met ons op.


Adres De Kampen 4
    8325 DE Vollenhove
     
Telefoon       0527-242250
Fax 0527-243161
     
Mail info@boxuminstallatiegroep.nl