Omdat wij altijd iets moois willen maken!

Projecten

93 woningen Nieuw Frankenhuis te Haaksbergen

Aannemer: Dura Vermeer Bouw Hengelo
Status: In uitvoering

Zou u willen wonen op een plek, waar u kunt genieten van rust en ruimte en waar u op een steenworp afstand bent van een levendig centrum? In een gezellige nieuwbouwwijk met mooie en ruime woningen? Binnenkort kan deze wens voor u realiteit worden.

Comfortabele huizen
Direct aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Haaksbergen wordt de wijk Nieuw Frankenhuis gerealiseerd. In de wijk worden comfortabele rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en patiowoningen gebouwd.

De wijk is gelegen op loopafstand van het centrum, in de directe nabijheid van scholen, supermarkten, cafés, restaurants, openbaar vervoer en nog veel meer. Toekomstige bewoners zullen genieten van een mooie woonomgeving dicht bij vele voorzieningen. Wij heten u alvast welkom.

Vriendelijke en autoluwe wijk
De wijk Nieuw Frankenhuis wordt direct aan de rand van het centrum van Haaksbergen gebouwd, gelegen in de hoek van de Lansinkstraat met de Werfheegde. In de wijk worden rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en patiowoningen gebouwd. Daarnaast worden ook door Woningcorporatie Domijn woningen gerealiseerd. Het wordt een vriendelijke en autoluwe wijk.

Voor elk wat wils
De 16 appartementen en 8 patiowoningen worden in het hart van de wijk gebouwd. Hieromheen worden de 18 rijwoningen en de 20 twee-onder-een-kapwoningen gesitueerd. In de wijk worden zowel eigen parkeerplaatsen bij de woning als algemene parkeerplaatsen aangelegd.

Centrale ligging met veel voorzieningen
De wijk ligt centraal en in de directe nabijheid van vele voorzieningen. U wandelt in 5 minuten naar het kernachtige en pittoreske centrum van Haaksbergen, waar u alles vindt voor uw dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Verder bent u binnen afzienbare tijd in Enschede of Hengelo.

Meer informatie vindt u op www.nieuwfrankenhuis.nl.

Projecten

@YourPlace te Amersfoort

Vathorst aan het water
Geheel in traditie van Vathorst wordt De Bron een karakteristieke wijk met...

Contact


Heeft u inmiddels een goed gevoel bij ons gekregen?
Neem dan gerust contact met ons op.


Adres De Kampen 4
    8325 DE Vollenhove
     
Telefoon       0527-242250
Fax 0527-243161
     
Mail info@boxuminstallatiegroep.nl