Omdat wij altijd iets moois willen maken!

Projecten

31 appartementen en commerciƫle ruimte te Nobelhorst - De Melkfabriek

Aannemer: Dura Vermeer Bouw Hengelo
Status: Opgeleverd

In 2012 is Dura Vermeer gestart met de bouw van De Melkfabriek in de Reinwaterbuurt van Stadsdorp Nobelhorst Almere. De 31 huurappartementen en commerciële ruimte worden gerealiseerd in opdracht van wonincorporatie Ymere in Amsterdam.

Eerste gebouw van Stadsdorp Nobelhorst
De Melkfabriek is het eerste gebouw dat nu in Nobelhorst wordt gebouwd. Hierin komen 30 sociale huur appartementen, een vrije sector huurwoning, een commerciële ruimte voor bedrijven en een gemeenschappelijke ruimte voor de bewoners.

Zoals vroeger de melkfabriek de bedrijvigheid in het dorp stimuleerde, zo zorgt dit sociale woningbouwproject voor bedrijvigheid door de ontmoetingsplaats in het pand. Om dit idee te laten slagen, komen de ideeën voor de inrichting van deze ontmoetingsplaats van de huurders en voeren zij dit ook zelf verder uit.

Veel is mogelijk!
De Melkfabriek komt midden in het stadsdorp vlak bij bos, water en is goed bereikbaar. Alle appartementen hebben een woonkamer, twee slaapkamers en balkon. Verder heeft de Melkfabriek een uniek pluspunt: een gemeenschappelijke ruimte die ongeveer net zo groot is als een appartement. De huurders bepalen zelf wat ermee wordt gedaan. Veel is mogelijk! Hierdoor krijgen de bewoners een echte ontmoetingsplaats in het pand.

De appartementen zijn bijna allemaal verhuurd en naar verwachting eind oktober 2013 klaar. De huurders nemen dan als eerste bewoners en pioniers van Nobelhorst hun intrek. Zij zijn ook lid van de Buurtcoöperatie en hebben hun buren al leren kennen. 

Projecten

144 woningen Sunset te Amerfoort

144 woningen Sunset te Amerfoort

Contact


Heeft u inmiddels een goed gevoel bij ons gekregen?
Neem dan gerust contact met ons op.


Adres De Kampen 4
    8325 DE Vollenhove
     
Telefoon       0527-242250
Fax 0527-243161
     
Mail info@boxuminstallatiegroep.nl