Omdat wij altijd iets moois willen maken!

Projecten

58 appartementen, winkels en parkeergarage Lemaire te Amersfoort

Aannemer: Dura Vermeer Bouw Hengelo
Status: Opgeleverd

In 2011 is Dura Vermeer gestart met de realisatie van de 58 huurappartementen, winkels en parkeergarage aan de Van Randwijcklaan. De appartementen krijgen een oppervlakte variërend van 69 m2 tot 101 m2.

Verder is in het plan 1.250 m2 voor winkels opgenomen. Onder het gebouw komt een parkeergarage met 66 parkeerplaatsen. De appartementen zijn ontworpen door de architecten van Steenhuis Bukman Architecten BV te Delft en gebouwd op initiatief van de Alliantie Ontwikkeling BV te Huizen.

In overleg met bewoners en bedrijven uit de wijk is een plan gemaakt dat goed past in de bestaande buurt. Zo komt bijvoorbeeld de uitrit van de ondergrondse garage aan de Pullstraat en niet aan het Neptunusplein, zoals dat eerder was bedacht.  Ondernemers uit de buurt hebben dit gevraagd.

Projectnieuwsbrieven
Het uitvoeringsteam geeft periodiek een nieuwsbrief over het project uit. Het uitvoeringsteam: "Met deze nieuwsbrief willen wij onze bouwpartners en collega’s die niet dagelijks of helemaal niet op de bouw komen een beeld van de voortgang en medewerkers geven. Ook laten wij een bouwpartner aan het woord over zijn/haar werkzaamheden op ons project. Hiermee willen de betrokkenheid van alle partners bij dit project verhogen om zo tot een ‘leuker’ bouwproces te komen".

Projecten

93 woningen Nieuw Frankenhuis te Haaksbergen

Zou u willen wonen op een plek, waar u kunt genieten van rust en ruimte en waar u op een steenworp a...

Contact


Heeft u inmiddels een goed gevoel bij ons gekregen?
Neem dan gerust contact met ons op.


Adres De Kampen 4
    8325 DE Vollenhove
     
Telefoon       0527-242250
Fax 0527-243161
     
Mail info@boxuminstallatiegroep.nl