Omdat wij altijd iets moois willen maken!

Projecten

36 woningen in het Hart van Vierslag te Elst

Aannemer: Giesbers Wijchen
Status: In uitvoering

Het Hart van Vierslag, een uniek stukje Westeraam met een geheel eigen signatuur

Vierslag is het laatste buurtje in deze geweldige wijk, ruim opgezet, omzoomd door water en met het dorp, de natuur en alle denkbare voorzieningen altijd vlakbij. In Vierslag gaan we 36 bijzondere hoek-, tussen- en twee-onder-een-kapwoningen bouwen, waarbij de toekomstige bewoners veel ruimte krijgen om de woning naar hun eigen wensen aan te passen.

Iedereen voelt zich thuis in Elst
Wij bieden de toekomstige maximale invloed in het verdere ontwerp van haar/zijn woning. Er kan veel; een huis met een erker bijvoorbeeld, of een huis met een extra brede tuinkamer.. Een huis met een eetkeuken, een hobbykamer of een extra grote badkamer. Maar er kan nog veel meer.

Kies uit de woonbibliotheek
Nadat de woning gekocht is gaat de koper met onze kopersbegeleiding om de tafel en geeft de woning een eigen signatuur. Dat is bijzonder. Want de meeste nieuwbouwprojecten houden geen rekening met individuele woonwensen. Dan moet de koper zich aanpassen aan wat er bedacht is. Bij ons kan de koper kiezen uit een woonbibliotheek boordevol ideeën.

Zoals de koper het voor ogen heeft
Het Voorlopige Ontwerp voor de 36 woningen in het Hart van Vierslag ligt er al. Samen met onze kopersbegeleider is het de beurt aan de koper om haar/zijn wensen op papier te zetten. Pas als de koper helemaal tevreden is dan maakt de architect een Definitief Ontwerp.

Projecten

132 Appartementen New Kit te Amsterdam

132 Appartementen New Kit te Amsterdam

Contact


Heeft u inmiddels een goed gevoel bij ons gekregen?
Neem dan gerust contact met ons op.


Adres De Kampen 4
    8325 DE Vollenhove
     
Telefoon       0527-242250
Fax 0527-243161
     
Mail info@boxuminstallatiegroep.nl